Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
Regjia
Cover e Filmit
Filmi Zodiac (2007) me titra shqip
Zodiac (2007)

Kerko burime online per te shikuar filmin Zodiac (2007) me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin Zodiac (2007) ne gjuhen angleze
Në fund të viteve '60 dhe fillim të viteve '70, një karikaturist nga San Fransiskoja kthehet në një detektiv amator, i fiksuar pas gjetjes së vrasësit Zodiak, një individ i paidentifikuar që terrorizon Kaliforninë Veriore me një mori vrasjesh.

Aktoret Kryesor
Komente