Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
Regjia
Cover e Filmit
Filmi Zero (2018) me titra shqip
Zero (2018)

Kerko burime online per te shikuar filmin Zero (2018) me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin Zero (2018) ne gjuhen angleze
Historia rrotullohet rreth Bauua Singh, një njeri i sfiduar vertikalisht, i cili është plot sharm dhe zgjuarsi, me pak shije arrogance. I lindur në një familje të pasur dhe në një ambient plot begati, ai sfidohet për të zgjeruar horizontin e tij dhe për të gjetur qëllimin e jetës.

Aktoret Kryesor
Komente