Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
Regjia

Regjizor: Junji Sakamoto

Junji Sakamoto was born on October 1, 1954 in Sakai, Japan. He is a director and writer, known for Kao (2000), Dotsuitarunen (1989) and Ooshikamura soudouki (2011).
Shfleto te gjithe filmat e Junji Sakamoto
Cover e Filmit
Filmi Zatoichi: The Last (2010) me titra shqip
Zatoichi: The Last (2010)

Kerko burime online per te shikuar filmin Zatoichi: The Last (2010) me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin Zatoichi: The Last (2010) ne gjuhen angleze
Shpatari i verbër me emrin Zatoiçi, përpiqet të bëjë një jetë të qetë dhe normale me të shoqen e tij, por provokohet për një betejë dhe...

Komente