Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
Regjia
Cover e Filmit
Filmi Woman Walks Ahead (2017) me titra shqip
Woman Walks Ahead (2017)

Kerko burime online per te shikuar filmin Woman Walks Ahead (2017) me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin Woman Walks Ahead (2017) ne gjuhen angleze
Katerina Uelldon, piktore portretesh nga Bruklini i 1890-ës, shkon në Dakota për të pikturuar portretin e Siting Bullit dhe ngatërrohet në problemin e njerëzve të Lakotës mbi të drejtën e tokës së tyre.

Aktoret Kryesor
Komente