Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
Regjia
Cover e Filmit
Filmi Wish Man (2019) me titra shqip
Wish Man (2019)

Kerko burime online per te shikuar filmin Wish Man (2019) me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin Wish Man (2019) ne gjuhen angleze
Dëshira e një djali ndryshoi një burrë. Dëshira e një burri ndryshoi botën. Historia e vërtetë e një djali, të cilin peripecitë e jetës e bënë më të fortë dhe të aftë për të kuptuar se edhe një person i vetëm mund të sjellë ndryshim në botë me një veprim të thjeshtë mirësie.

Aktoret Kryesor
Komente