Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
  • Gjatesia 100 Minuta
  • Viti i publikimit 2010
  • IMDB 7.2
  • Dramë
Regjia
Debra Granik

Regjizor: Debra Granik

Debra Granik was born on February 6, 1963 in Cambridge, Massachusetts, USA. She is a director and writer, known for Winter's Bone (2010), Down to the Bone (2004) and Stray Dog (2014).
Shfleto te gjithe filmat e Debra Granik
Cover e Filmit
Filmi Winter’s Bone (2010) me titra shqip
Winter’s Bone (2010)

Kerko burime online per te shikuar filmin Winter’s Bone (2010) me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin Winter’s Bone (2010) ne gjuhen angleze
Një vajzë që nuk trembet lehtë nga mali Ozark, hyn në zona të rrezikshme teksa lufton babain e saj i cili merret me biznes droge dhe përpiqet ta mbajë familjen e saj të paprekur nga kjo luftë.

Komente