Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
Regjia
Cover e Filmit
Filmi Winter Sleep (2014) a.k.a Kis Uykusu me titra shqip
Winter Sleep (2014) a.k.a Kis Uykusu

Kerko burime online per te shikuar filmin Winter Sleep (2014) a.k.a Kis Uykusu me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin Winter Sleep (2014) a.k.a Kis Uykusu ne gjuhen angleze
Ajdini, një ish-aktor, drejton një hotel të vogël në Anadollin qendror me gruan e tij të re, Nihalin, me të cilën ka një marrëdhënie të vështirë dhe motrën e tij, Neklën, e cila vuan ende pasojat e divorcit të saj.

Aktoret Kryesor
Komente