Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
Regjia
Cover e Filmit
Filmi What Doesn’t Kill You (2008) me titra shqip
What Doesn’t Kill You (2008)

Kerko burime online per te shikuar filmin What Doesn’t Kill You (2008) me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin What Doesn’t Kill You (2008) ne gjuhen angleze
Dy shok fëmijërie nga Bostoni jugor futen në rrugën e krimit, duke shkaktuar në fund një tendosje në jetën e tyre personale dhe në miqësinë e tyre.

Aktoret Kryesor
Komente