Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
Regjia
Cover e Filmit
Filmi Warfighter (2018) me titra shqip
Warfighter (2018)

Kerko burime online per te shikuar filmin Warfighter (2018) me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin Warfighter (2018) ne gjuhen angleze
Rasti është një rreshter që mundohet të mbajë balancën mes punës dhe jetës së tij familjare. Ai lufton çdo ditë për të bërë ndryshimin mes realitetit dhe maktheve të tij të luftës. I dedikuar ndaj skuadrës dhe misionit të tij, ai është i gatshëm të japë dhe jetën e tij për pjesëtarët e skuadrës së tij.

Aktoret Kryesor
Komente