Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
  • Gjatesia 123 Minuta
  • Viti i publikimit 2010
  • IMDB 6.3
  • Dramë
Regjia
Oliver Stone

Regjizor: Oliver Stone

Oliver Stone has become known as a master of controversial subjects and a legendary film maker. His films are filled with a variety of film angles and styles, he pushes his actors to give Oscar-worthy performances, and despite his failures, has always returned to success. William Oliver Stone was born in New York City, to Jacqueline (Goddet) and ...
Shfleto te gjithe filmat e Oliver Stone
Cover e Filmit
Filmi Wall Street: Money Never Sleeps (2010) me titra shqip
Wall Street: Money Never Sleeps (2010)

Kerko burime online per te shikuar filmin Wall Street: Money Never Sleeps (2010) me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin Wall Street: Money Never Sleeps (2010) ne gjuhen angleze
Ndërkohë që ekonomia botërore po përballet me një krizë, një i biznesmen i ri i Wall Street bashkohet me Gorgon Gekko për dy arsye: që të paralajmërojë botën e ekonomisë për fundin që po vjen dhe që të gjejë kush është përgjegjës për vdekjen e këshilltarit.

Komente