Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
Regjia
Cover e Filmit
Filmi Walking Out (2017) me titra shqip
Walking Out (2017)

Kerko burime online per te shikuar filmin Walking Out (2017) me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin Walking Out (2017) ne gjuhen angleze
Dejvid, një adoleshent I rritur në qytet, udhëton drejt Montanës, për t’iu bashkuar babait të divorcuar, në sezonin e ri të gjuetisë. Baba dhe bir mundohen të krijojnë afrimitet, derisa një takim me anën e keqe të natyrës, ndryshon gjithçka.

Komente