Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
Regjia
Cover e Filmit
Filmi Vox Lux (2018) me titra shqip
Vox Lux (2018)

Kerko burime online per te shikuar filmin Vox Lux (2018) me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin Vox Lux (2018) ne gjuhen angleze
Një grup i pazakontë rrethanash sjellin suksesin e papritur të Çelestes, e cilia e gjen veten në betejat personale dhe grackat e famës që kërcënojnë karrierën e saj.

Aktoret Kryesor
Komente