Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
Regjia
Cover e Filmit
Filmi Versioni Im (2015) me titra shqip
Versioni Im (2015)

Kerko burime online per te shikuar filmin Versioni Im (2015) me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin Versioni Im (2015) ne gjuhen angleze
Filmi "Versioni im" është një film amator i realizuar nga një grup 17-vjeçaresh me pasionin e madh për regjine dhe aktrimin , ky film ka si synim te argëtoj dhe te tregoje realitetin e adoleshenteve shqiptar. Filmi ka në qendër një vajze tipike në moshën me te bukur dhe përballjen e saj me te gjitha problemet e jetës se përditshme. P.S Skenat janë realizuar në mënyre amatore pa qëllime profesionale, thjesht një tentative e një grupi shokësh për të bërë diçka ndryshe dhe për te prezantuar një ide te re një version timin!

Aktoret Kryesor
Komente