Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
Regjia
Cover e Filmit
Filmi Upgrade (2018) me titra shqip
Upgrade (2018)

Kerko burime online per te shikuar filmin Upgrade (2018) me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin Upgrade (2018) ne gjuhen angleze
Në një të ardhme jo të largët teknologjia do jetë e shpërndarë dhe do kontrollojë çdo aspekt të jetës. Por a do arrijë në atë pikë sa të kontrollojë dhe vullnetin e lirë njerëzor?

Aktoret Kryesor
Komente