Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
Regjia
Cover e Filmit
Filmi UglyDolls (2019) me titra shqip
UglyDolls (2019)

Kerko burime online per te shikuar filmin UglyDolls (2019) me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin UglyDolls (2019) ne gjuhen angleze
Një aventurë e animuar në të cilën kukullat e shëmtuara përballen me atë që do të thotë të jesh ndryshe, luftojnë prej dëshirës për t'u pëlqyer të tjerëve dhe në fund zbulojnë se ajo që ka më shumë rëndësi është kush janë në të vërtetë.

Aktoret Kryesor
Komente