Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
Regjia
Cover e Filmit
Filmi Triple Frontier (2019) me titra shqip
Triple Frontier (2019)

Kerko burime online per te shikuar filmin Triple Frontier (2019) me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin Triple Frontier (2019) ne gjuhen angleze
Filmi tregon historinë e pesë ish-operativë të forcave speciale, të cilët planifikojnë dhe realizojnë një vjedhje në një zonë kufitare në Amerikën Jugore. Asgjë nuk shkon sipas planit, kështu ndodh edhe me idenë e tyre për t’u bërë të pasur. Kështu që vihet në testim shkathtësitë e tyre, por edhe miqësia me njëri-tjetrin.

Aktoret Kryesor
Komente