Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
Regjia
Cover e Filmit
Filmi Trinity Is STILL My Name! (1971) me titra shqip
Trinity Is STILL My Name! (1971)

Kerko burime online per te shikuar filmin Trinity Is STILL My Name! (1971) me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin Trinity Is STILL My Name! (1971) ne gjuhen angleze
Bambino (Vogëlushi) përpiqet t'i mësojë zantin vëllait të tij, Triniti, por përfundojnë duke ndihmuar një familje pionerësh dhe duke prishur një rrjet tregtie armësh.

Komente