Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
Regjia
Cover e Filmit
Filmi Trauma (2017) me titra shqip
Trauma (2017)

Kerko burime online per te shikuar filmin Trauma (2017) me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin Trauma (2017) ne gjuhen angleze
Katër mikesha të cilat vizitojnë një qytet të vogël rural të Kilit, sulmohen në mënyrë brutale nga një burrë dhe i biri i tij. Pasi nuk gjejnë dot ndihmë në qytezë ato vendosin të përballen vetë me këta burra bashkë me ndihmën e disa policëve. Por në këtë mënyrë ato zbulojnë se agresorët kanë në gjak trashëgiminë e drejtpërdrejtë të periudhës më të errët të Kilit dhe do iu duhet të përballen me armikun më të pashpirt.

Aktoret Kryesor
Komente