Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
Regjia
Cover e Filmit
Filmi Trading Paint (2019) me titra shqip
Trading Paint (2019)

Kerko burime online per te shikuar filmin Trading Paint (2019) me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin Trading Paint (2019) ne gjuhen angleze
Shoferi veteran i garave, Sam Munroe dhe i biri, edhe ky shofer nga një qytet i vogël, kapërcejnë konflikte familjare dhe profesionale, duke balancuar konkurrencën, egon, pakënaqësinë mosmarrëveshjet e garës, për t'u bërë edhe më të fortë.

Aktoret Kryesor
Komente