Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
Regjia
Cover e Filmit
Filmi Tomorrow, When the War Began (2010) me titra shqip
Tomorrow, When the War Began (2010)

Kerko burime online per te shikuar filmin Tomorrow, When the War Began (2010) me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin Tomorrow, When the War Began (2010) ne gjuhen angleze
Eli, një adoleshente nga një qytet bregdetar australian, i drejton miqtë e saj në një kamp në thellësi të pyllit, të quajtur Ferri. Por, ferri i vërtetë, nis pas kthimit të tyre, kur të rinjtë zbulojnë se qyteti i tyre është pushtuar nga një ushtri armike dhe familjarët e tyre janë burgosur...

Aktoret Kryesor
Komente