Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
Regjia
Cover e Filmit
Filmi Tolo Tolo (2020) me titra shqip
Tolo Tolo (2020)

Kerko burime online per te shikuar filmin Tolo Tolo (2020) me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin Tolo Tolo (2020) ne gjuhen angleze
Biznesmeni Keko Zalone përfundon në Afrikë pas një biznesi të dështuar. Aty ai bën "udhëtimin e madh" dhe përballet me vështirësitë e emigrantëve.

Aktoret Kryesor
Komente