Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
Regjia
Cover e Filmit
Filmi Then Came You (2019) me titra shqip
Then Came You (2019)

Kerko burime online per te shikuar filmin Then Came You (2019) me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin Then Came You (2019) ne gjuhen angleze
Një adoleshente e sëmurë me kancer, që është në prag të vdekjes, krijon një lidhje të veçantë me një hipokondriak 19 vjeçar. Të dy ndihmojnë njëri-tjetrin për të arritur ëndrrat dhe për t’u përballur me frikërat e tyre, në aq kohë sa u ka mbetur të kalojnë së bashku...

Aktoret Kryesor
Komente