Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
Regjia
Cover e Filmit
Filmi The Young Karl Marx (2017) me titra shqip
The Young Karl Marx (2017)

Kerko burime online per te shikuar filmin The Young Karl Marx (2017) me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin The Young Karl Marx (2017) ne gjuhen angleze
Një film i bazuar në ngjarjet reale të viteve të hershme të levizjes së Marksit dhe Engelsit, midis Londrës, Parisit dhe Brukselit.

Aktoret Kryesor
Komente