Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
Regjia
Joe Johnston

Regjizor: Joe Johnston

Joe Johnston was born on May 13, 1950 in Austin, Texas, USA as Joseph Eggleston Johnston III. He is a director, known for Captain America: The First Avenger (2011), October Sky (1999) and The Rocketeer (1991).
Shfleto te gjithe filmat e Joe Johnston
Cover e Filmit
Filmi The Wolfman (2010) me titra shqip
The Wolfman (2010)

Kerko burime online per te shikuar filmin The Wolfman (2010) me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin The Wolfman (2010) ne gjuhen angleze
Lorenc Talbot, një fisnik i përndjekur nga demonët e së kaluarës, kthehet në pronën e familjes së tij pas zhdukjes së të vëllait. I ribashkuar me babain e tij të distancuar, Talboti fillon të kërkojë vëllain, dhe zbulon një fat të tmerrshëm për veten e tij. Fëmijëria e Talbotit përfundoi natën që i vdiq e ëma. Pasi u largua nga Blekmuri i fjetur, kalon dekada duke u përpjekur të harrojë. Por kur e fejuara e vëllait të tij, Guen Konlif, e gjurmon për ta ndihmuar me vëllain e tij të humbur, Talboti kthehet në shtëpi për t’iu bashkuar kërkimit. Ai mëson se diçka me një forcë brutale dhe një etje të papërmbajtshme për gjak është duke vrarë fshatarët, dhe se një Inspektor i çuditshëm i Skotland Jardit i quajtur Aberlajn ka ardhur për të hetuar.

Komente