Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
Regjia
Cover e Filmit
Filmi The Windermere Children (2020) me titra shqip
The Windermere Children (2020)

Kerko burime online per te shikuar filmin The Windermere Children (2020) me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin The Windermere Children (2020) ne gjuhen angleze
Koha e holokaustit, kur Anglia shpëton 300 fëmijë, të mbijetuar nga kampet e përqëndrimit dhe i strehon në Windermere. Kjo është historia e ashpër, e trishtë e lidhjeve që këta fëmijë bëjnë me njëri-tjetrin, dhe se si miqësitë e fituara në Windermere bëhen një rrugë shpëtimi për një të ardhme të frytshme.

Aktoret Kryesor
Komente