Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
Regjia
Cover e Filmit
Filmi The Whistleblower (2019) me titra shqip
The Whistleblower (2019)

Kerko burime online per te shikuar filmin The Whistleblower (2019) me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin The Whistleblower (2019) ne gjuhen angleze
Një punëtor kinez i një kompanie minierash në Australi zbulon se kompania e tij do të vendosë në zbatim një teknologji me rrezik për shëndetin dhe heton gjithë ngjarjet dhe situatën në kërkim të së vërtetës dhe parandalimit të së keqes në një rrugëtim të gjatë, plot rreziqe dhe plot kthesa.

Aktoret Kryesor
Komente