Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
Regjia

Regjizor: Wyeth Clarkson

S. Wyeth Clarkson's background in film editing spawned his fascination with the "language of cinema". Having worked with some of Canada's foremost feature film and documentary directors he set out to make his first feature film, _deadend.com (2000)_, something that would synergize fact and fiction to such an extent that one would no longer be ...
Shfleto te gjithe filmat e Wyeth Clarkson
Cover e Filmit
Filmi The Way of the West (2011) me titra shqip
The Way of the West (2011)

Kerko burime online per te shikuar filmin The Way of the West (2011) me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin The Way of the West (2011) ne gjuhen angleze
Një sherif shkon në një qytet për ta pastruar nga krimi dhe korrupsioni pasi gjen një njeri të pafajshëm të vrarë...

Komente