Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
Regjia
Cover e Filmit
Filmi The Voices (2020) me titra shqip
The Voices (2020)

Kerko burime online per te shikuar filmin The Voices (2020) me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin The Voices (2020) ne gjuhen angleze
Një vajzë e re kërkon strehë tek shtëpia e vjetër e familjes, ku i duhet të luftojë shumë për të përballuar skizofreninë paranojake të motrës së saj dhe shëndetin e saj mendor para se ajo ta shkatërrojë.

Aktoret Kryesor
Komente