Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
Regjia
Cover e Filmit
Filmi The Vast of Night (2019) me titra shqip
The Vast of Night (2019)

Kerko burime online per te shikuar filmin The Vast of Night (2019) me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin The Vast of Night (2019) ne gjuhen angleze
Në mesin e viteve 1950, një vajzë me emrin Fei dhe një folës i radios i quajtur Everet, zbulojnë një sinjal të çuditshëm në radio që mund të ndryshojë të ardhmen e qytetit të tyre përgjithmonë.

Aktoret Kryesor
Komente