Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
Regjia
Bryan Singer

Regjizor: Bryan Singer

Bryan Singer was born on September 17, 1965 in New York City, New York, USA as Bryan Jay Singer. He is a producer and director, known for House M.D. (2004), The Usual Suspects (1995) and X2 (2003).
Shfleto te gjithe filmat e Bryan Singer
Cover e Filmit
Filmi The Usual Suspects (1995) me titra shqip
The Usual Suspects (1995)

Kerko burime online per te shikuar filmin The Usual Suspects (1995) me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin The Usual Suspects (1995) ne gjuhen angleze
Një anije ka qenë e shkatërruar, kriminelët janë të vdekur, dhe çelësi për këtë mister qëndron tek i mbijetuari i vetëm , histori e ndërlikuar duke filluar me pesë kriminelë me karrierë.

Komente