Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
Regjia
Cover e Filmit
Filmi The Upside (2017) me titra shqip
The Upside (2017)

Kerko burime online per te shikuar filmin The Upside (2017) me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin The Upside (2017) ne gjuhen angleze
Një vështrim komik mbi marrëdhënien midis një burri të pasur tetraplegjik dhe një të papuni me një të shkuar kriminale, tashmë të punësuar për ta ndihmuar atë.

Aktoret Kryesor
Komente