Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
Regjia
Cover e Filmit
Filmi The Tree of Life (2011) me titra shqip
The Tree of Life (2011)

Kerko burime online per te shikuar filmin The Tree of Life (2011) me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin The Tree of Life (2011) ne gjuhen angleze
Kjo është historia impresioniste e një familjeje teksane në vitet ‘50. Filmi ndjek udhëtimin e jetës së djalit më të madh, Xhekut, përmes pafajësisë së fëmijërisë e deri te vitet zhgënjyese të pjekurisë ndërkohë që përpiqet të pajtohet me marrëdhënien e tij të ndërlikuar me të atin. Xheku - i cili si i rritur luhet nga Sean Penn - e gjen veten të humbur në një botë moderne, në kërkim të përgjigjeve të origjinës dhe domethënies së jetës, ndërkohë që vë në dyshim ekzistencën e besimit. Gjithashtu luajnë Jessica Chastain, Hunter McCracken e të tjerë.

Aktoret Kryesor
Komente