Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
Regjia
Cover e Filmit
Filmi The Terminal (2004) me titra shqip
The Terminal (2004)

Kerko burime online per te shikuar filmin The Terminal (2004) me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin The Terminal (2004) ne gjuhen angleze
Një turist nga Evropa Lindore e gjen veten të bllokuar në aeroportin JKF në Nju Jork. Ai detyrohet të qëndrojë aty dhe të përballet me sfidat por dhe me të papritura.

Aktoret Kryesor
Komente