Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
Regjia
Cover e Filmit
Filmi The Secret in Their Eyes (2009) me titra shqip
The Secret in Their Eyes (2009)

Kerko burime online per te shikuar filmin The Secret in Their Eyes (2009) me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin The Secret in Their Eyes (2009) ne gjuhen angleze
Një këshilltar ligjor, pasi del në pension, fillon të shkruajë një roman, duke shpresuar të gjejë fundin e një nga çështjeve të tij të pazgjidhura të vrasjeve si dhe dashurinë e tij të pajetuar me eproren e tij - dashuri që ende të dy e kërkojnë edhe pas 25 vjetësh.

Aktoret Kryesor
Komente