Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
Regjia
Cover e Filmit
Filmi The Report (2019) me titra shqip
The Report (2019)

Kerko burime online per te shikuar filmin The Report (2019) me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin The Report (2019) ne gjuhen angleze
Anëtari idealist i stafit të Senatit, Deniëll J. Xhons, i urdhëruar nga shefja e tij për të drejtuar hetimin mbi programin e burgimit dhe marrjes në pyetje të CIA-s pas 9/11-ës, zbulon sekrete tronditëse.

Aktoret Kryesor
Komente