Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
Regjia
Amin Matalqa

Regjizor: Amin Matalqa

Born in Jordan, raised in Ohio, and living in Los Angeles for the past 14 years, Sundance-winning writer/director Amin Matalqa makes films about dreamers and unsung heroes, bridging the cultural gaps between East and West. His first feature, Captain Abu Raed, won the World Cinema Audience Award at the Sundance Film Festival in 2008 along with 27 ...
Shfleto te gjithe filmat e Amin Matalqa
Regjizor: Annemarie Jacir

Annemarie Jacir was born on January 17, 1974 in Bethlehem, Palestine. She is a writer and producer, known for Lamma shoftak (2012), Das Salz des Meeres (2008) and Wajib (2017).
Shfleto te gjithe filmat e Annemarie Jacir
Cover e Filmit
Filmi The Rendezvous (2016) me titra shqip
The Rendezvous (2016)

Kerko burime online per te shikuar filmin The Rendezvous (2016) me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin The Rendezvous (2016) ne gjuhen angleze
Rejçëll, një doktoreshë çifute-amerikane dhe Xhejku, një burokrat qeverie arabo-amerikan, ndërmarrin një mision në Lindjen e Mesme duke u munduar të zgjidhin vdekjen e mistershme të vëllait të Rejçëllit, i cili ishte gjurmues thesaresh.

Komente