Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
Regjia
Cover e Filmit
Filmi The Red Sea Diving Resort (2019) me titra shqip
The Red Sea Diving Resort (2019)

Kerko burime online per te shikuar filmin The Red Sea Diving Resort (2019) me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin The Red Sea Diving Resort (2019) ne gjuhen angleze
Agjentë ndërkombëtarë dhe etiopianë guximtarë përdorin një hotel të braktisur në Sudan si një maskim në mënyrë që të dërgojnë me mijëra refugjatë në Izrael në fillim të viteve 1980.

Aktoret Kryesor
Komente