Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
Regjia
Anne Fletcher

Regjizor: Anne Fletcher

Anne Fletcher was born on May 1, 1966 in Detroit, Michigan, USA. She is known for her work on The Proposal (2009), Step Up (2006) and Catch Me If You Can (2002).
Shfleto te gjithe filmat e Anne Fletcher
Cover e Filmit
Filmi The Proposal (2009) me titra shqip
The Proposal (2009)

Kerko burime online per te shikuar filmin The Proposal (2009) me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin The Proposal (2009) ne gjuhen angleze
Kur botuesja e fuqishme Margaret përballet me dëbimin në vendlindjen e saj Kanadanë nga Zyra e Emigracionit, deklaron se është e fejuar me ndihmësin e saj të shkretë Endrjun, të cilin e torturon prej vitesh. Ai bie dakort të marrë pjesë në këtë mashtrim, por me disa kushte të vogla nga ana e tij. Çifti i çuditshëm niset në Alaskë për t’u njohur me familjen e “dhëndrit” dhe vajza nga qyteti që i ka gjithmonë gjërat nën kontroll e gjen veten krejtësisht jashtë ujrave të saj. Me një martesë të improvizuar që është duke afruar dhe një oficer të zyrës së emigracionit që iu është vënë nga pas, Margareta dhe Endrju angazhohen pa dëshirën e tyre t’i përmbahen planit pavarësisht pasojave të rrezikshme.

Komente