Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
Regjia
Shawn Levy

Regjizor: Shawn Levy

Shawn Levy was born on July 23, 1968 in Montreal, Quebec, Canada. He is a producer and director, known for Stranger Things (2016), Real Steel (2011), and the Night at the Museum franchise. He is the founder and principal of 21 Laps Entertainment. He is married to Serena Levy and they have four daughters.
Shfleto te gjithe filmat e Shawn Levy
Cover e Filmit
Filmi The Pink Panther (2006) me titra shqip
The Pink Panther (2006)

Kerko burime online per te shikuar filmin The Pink Panther (2006) me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin The Pink Panther (2006) ne gjuhen angleze
Inspektori Kluzo merr formën e humoristit Stiv Martin dhe kthehet për të përhapur përsëri panikun me aventura të reja! Diamanti i njohur i çmuar me emrin “Pantera Roz” zbukuron gishtin e një trajneri të famshëm futbolli... Por jo për shumë gjatë!

Komente