Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
Regjia
Titus Paar

Regjizor: Titus Paar

Titus Paar was born on October 12, 1984 in Norrköping, Östergötlands län, Sweden as Mattias Titus Paar. He is a director and producer, known for The Perfect Weapon (2016), Legend of Dark Rider (2018) and Grandma Is a Punkrocker (2005).
Shfleto te gjithe filmat e Titus Paar
Cover e Filmit
Filmi The Perfect Weapon (2016) me titra shqip
The Perfect Weapon (2016)

Kerko burime online per te shikuar filmin The Perfect Weapon (2016) me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin The Perfect Weapon (2016) ne gjuhen angleze
Në një të ardhme jo shumë të largët, shoqëria kontrollohet nga Shteti i fuqishëm dhe diktatori i njohur si Drejtori. Kondor punon si një vrasës me pagesë për Shtetin, por ribashkimi me dikë që ai kujtonte si kishte vdekure detyron të konsiderojë se kush janë në të vërtetë armiqtë e tij.

Komente