Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
Regjia
Cover e Filmit
Filmi The Past (2013) me titra shqip
The Past (2013)

Kerko burime online per te shikuar filmin The Past (2013) me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin The Past (2013) ne gjuhen angleze
Një burrë iranian braktis gruan e tij franceze dhe dy fëmijët e saj për t'u rikthyer në atdheun e tij. Ndërkohë, gruaja e tij fillon një marrëdhënie të re, një realitet me të cilin burri i saj ballafaqohet kur gruaja e tij i kërkon divorcin.

Aktoret Kryesor
Komente