Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
Regjia
Cover e Filmit
Filmi The Parts You Lose (2019) me titra shqip
The Parts You Lose (2019)

Kerko burime online per te shikuar filmin The Parts You Lose (2019) me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin The Parts You Lose (2019) ne gjuhen angleze
Në këtë film luan Aaron Paul, personazhi i Breaking Bad dhe rastësia bashkon një kriminel në arratisje me një djalë të vogël shurdh-memec, kur hajduti vendos të fshihet pranë fermës së tij në veri të Amerikës. Ata të dy krijojnë një miqësi të pazakontë dhe ndihmojnë njëri tjetrin në rast nevoje.

Aktoret Kryesor
Komente