Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
Regjia
Cover e Filmit
Filmi The Parasite Doctor Suzune: Genesis (2011) me titra shqip
The Parasite Doctor Suzune: Genesis (2011)

Kerko burime online per te shikuar filmin The Parasite Doctor Suzune: Genesis (2011) me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin The Parasite Doctor Suzune: Genesis (2011) ne gjuhen angleze
KUJDES: FILMI PËRMBAN SKENA TË FORTA EROTIKE! KËSHILLOHET PËR SHIKUES MBI 18 VJEÇARE! Qyteti është i infektuar me parazitë misterioze që vendosen te njerëzit për të rritur fuqinë dhe dëshirat seksuale të atyre që pushtojnë. Suzune Arizono, një veterinere me specialitet te parazitët, mëson se babai i saj i humbur dhe një organizatë kriminale, janë shkaktarët e kësaj situate.

Aktoret Kryesor
Komente