Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
Regjia
Cover e Filmit
Filmi The One and Only Ivan (2020) me titra shqip
The One and Only Ivan (2020)

Kerko burime online per te shikuar filmin The One and Only Ivan (2020) me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin The One and Only Ivan (2020) ne gjuhen angleze
Kur një elefant e vogël i bashkohet cirkun në të cilin gorilla, Ivan, kishte vite që ishte ylli i shfaqjes, ndryshime fillojnë të ndodhin në jetën e anëtarevë të cirkut, ku ndryshimin më të madh e ndjen Ivani, i cili fillon të mendoj për të shkuarën e tij dhe për dëshirën për liri.

Aktoret Kryesor
Komente