Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
Regjia
Tarik Saleh

Regjizor: Tarik Saleh

Tarik Saleh is a director and writer, known for Metropia (2009), The Nile Hilton Incident (2017) and Gitmo (2005).
Shfleto te gjithe filmat e Tarik Saleh
Cover e Filmit
Filmi The Nile Hilton Incident (2017) me titra shqip
The Nile Hilton Incident (2017)

Kerko burime online per te shikuar filmin The Nile Hilton Incident (2017) me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin The Nile Hilton Incident (2017) ne gjuhen angleze
Një pastruese është dëshmitare e një vrasjeje në një hotel dhe kjo çështje i ngarkohet një polici, por më vonë do të zbulohet se persona të rëndësishëm nuk duan që kjo çështje të zbardhet.

Komente