Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
Regjia
Cover e Filmit
Filmi The Miracle Season (2018) me titra shqip
The Miracle Season (2018)

Kerko burime online per te shikuar filmin The Miracle Season (2018) me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin The Miracle Season (2018) ne gjuhen angleze
Pas një tragjedie që ndodh në një ekip volejbolli vajzash, skuadra duhet të përpiqet të bashkohet përsëri dhe së bashku me trajneren e tyre të luftojnë për kampionatin shtetëror të shkollave.

Aktoret Kryesor
Komente