Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
Regjia

Regjizor: Cédric Jimenez

Cédric Jimenez (born 26 June 1976) is a French film producer, film director and screenwriter. He is married to the screenwriter and journalist Audrey Diwan, with whom he has two children. The film career of Cédric Jimenez starts through documentary means. In 2003, back in France after a long stay in New York, he puts his signature on 'Who's The ...
Shfleto te gjithe filmat e Cédric Jimenez
Cover e Filmit
Filmi The Man with the Iron Heart (2017) aka HHhH me titra shqip
The Man with the Iron Heart (2017) aka HHhH

Kerko burime online per te shikuar filmin The Man with the Iron Heart (2017) aka HHhH me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin The Man with the Iron Heart (2017) aka HHhH ne gjuhen angleze
Në vitin 1942, Rajhu i Tretë është në majën e suksesit. Rezistenca çeke në Londor vendos të planifikojë operacionin më ambicioz të Luftës së Dytë Botërore: Antropoidi. Dy rekrutë të rinj aftër të 30-tave, Jozef Gabkik dhe Jan Kubis, dërgohen në Pragë për të vrarë liderin e pamëshirshëm nazist, mbrojtësin e Rajhut Reinhard Hejdrik, kreu i SS, Gestapo, dhe arkitekti i "Zgjidhjes Finale".

Komente