Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
Regjia
Cover e Filmit
Filmi The Lives of Others (2006) me titra shqip
The Lives of Others (2006)

Kerko burime online per te shikuar filmin The Lives of Others (2006) me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin The Lives of Others (2006) ne gjuhen angleze
Në vitin 1984, në Berlinin Lindor, një agjent i policisë së fshehtë, vë në mbikëqyrje një shkrimtar dhe të dashurën e tij. Me kalimin e ditëve, ai gjen veten duke u përvetësuar gjithnjë e më shumë nga jeta e tyre.

Aktoret Kryesor
Komente