Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
Regjia
Cover e Filmit
Filmi The Lion King (2019) me titra shqip
The Lion King (2019)

Kerko burime online per te shikuar filmin The Lion King (2019) me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin The Lion King (2019) ne gjuhen angleze
Pas vrasjes së babait të tij, një luan i vogël arratiset nga mbretëria e tij duke mësuar kuptimin e vërtetë të përgjegjësisë dhe trimërisë...

Aktoret Kryesor
Komente