Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
Regjia
Chia-Liang Liu

Regjizor: Chia-Liang Liu

Chia-Liang Liu was born on August 1, 1936 in Guangzhou, Guangdong, China. He is known for his work on Jui kuen II (1994), Shi ba ban wu yi (1982) and Qi jian (2005). He was married to Jing-Jing Yung and Hsiu-Hsia Ho. He died on June 25, 2013 in Hong Kong, China.
Shfleto te gjithe filmat e Chia-Liang Liu
Cover e Filmit
Filmi The Legend of Drunken Master (1994) me titra shqip
The Legend of Drunken Master (1994)

Kerko burime online per te shikuar filmin The Legend of Drunken Master (1994) me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin The Legend of Drunken Master (1994) ne gjuhen angleze
Fei Hang, një djalosh që praktikon artet marciale, gjendet në vështirësi kur kutia me xhinseng e të atit, ngatërrohet në tren. Ky shkëmbim do të nxjerrë në dritë një të vërtetë më të ndërlikuar. Së bashku me miqtë e tij, do thyejë rregullat e të atit dhe do mundohet të shpëtojë kulturën e historinë e vendit të tij.

Komente